AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklı gölü görmek

Kahve falında balıklı gölü görmek

Kahve falında balıklı gölü görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında balıklı gölü gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Kahve falında kurumuş gölde balık görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında gölde yüzen balık görmek yenilenme yaşayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde balık avlamak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balıklı göle düşmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında gölden balık çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında göle balık bırakmak konferans ve seminerlere katılacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında göl balığı görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, bol muhabbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında göl içinde balık görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir