AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölden balık toplamak

Kahve falında gölden balık toplamak

Kahve falında gölden balık toplamak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında gölden balık toplamak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında gölden balık toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölden altın toplamak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kendi çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında göle balık atmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş gölde balık görmek manevi mutluluğu tadacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında göl balığı görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölde canlı balık görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında gölde elle balık tutmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir