AnaSayfa / Genel / Kahve falında gol kurtarmak

Kahve falında gol kurtarmak

Kahve falında gol kurtarmak ticaretinin hızlanacağına, şansının ve bahtının açılacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında gol kurtarmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek akımlar veya rüzgarlar devreye girmeye başlıyor.

Kahve falında gol kurtarmak borçların gittikçe artacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topla gol atmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında gol atmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak maddi gücünün artacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaleye gol atmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gol attığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir