AnaSayfa / Genel / Kahve falında gol atmak

Kahve falında gol atmak

Kahve falında gol atmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gol atmak gördüyseniz:

  • Bir rekabet ortamı ya da mücadele gerektiren bir durum yeni arkadaşlık ilişkilerine ya da yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayacak bir fırsata olanak tanıyabilir.

Kahve falında futbol maçında gol atmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Kahve falında futbol gol atmak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında futbol oynamak gol atmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında futbolda gol atmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına inanılır.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topla gol atmak evi kendisinin çekip çevireceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gol atmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir