AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Kahve falında futbol oynamak gol atmak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbol gol atmak stresin ve üzüntülerin biteceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbol maçında gol atmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbolda gol atmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında top oynamak gol atmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir