AnaSayfa / Genel / Kahve falında gol atıldığını görmek

Kahve falında gol atıldığını görmek

Kahve falında gol atıldığını görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, dertlerinin sona ereceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gol atıldığını gördüyseniz:

  • Otorite pozisyonundaki kişilerle ilişkilerde veya seyahatler esnasında problemler yaşanabilir.

Kahve falında gol atıldığını görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında golden köpek görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbolda gol atmak kısmetinin açık olacağına, hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında golden retriever görmek her zaman hürmet göreceğine, para kazanmasına da vesile olacağına delalettir.

Kahve falında takımının gol attığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında golden elma görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine tabir olunur.

Kahve falında gol yemek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir