AnaSayfa / Genel / Kahve falında golden elma görmek

Kahve falında golden elma görmek

Kahve falında golden elma görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, işe başlanacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, borçlarının kalmayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret eder.

Kahve falında golden elma gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında golden elma görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Kahve falında gol kurtarmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında golden cinsi köpek görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında top oynamak gol atmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, başka kimselere de yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında topla gol atmak kederleneceğine, işinin de hep yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında futbol gol atmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında gol attığını görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, küs kimselerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir