AnaSayfa / Genel / Kahve falında gol yemek

Kahve falında gol yemek

Kahve falında gol yemek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gol yemek gördüyseniz:

  • Bilgi toplamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında gol yemek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gol attığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına alamet eder.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalettir.

Kahve falında topla gol atmak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayırla yad etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında futbol oynamak gol atmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında golden köpek görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında futbol maçında gol atmak mevcut konforunun da devam edeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir