AnaSayfa / Genel / Kahve falında golden köpek görmek

Kahve falında golden köpek görmek

Kahve falında golden köpek görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, insanlarla bir araya geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında golden köpek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında golden cinsi köpek görmek zahmetinin çoğalacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında golden köpek sevmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında golden köpek görmek işlerinin rast gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında futbol maçında gol atmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gol atıldığını görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında maç yapmak ve gol atmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına inanılır.

Kahve falında gol attığını görmek yeni bir yol çizileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gol atamamak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir