AnaSayfa / Genel / Kahve falında takımının gol attığını görmek

Kahve falında takımının gol attığını görmek

Kahve falında takımının gol attığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kendine döneceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında takımının gol attığını gördüyseniz:

  • Olayların istendiği gibi ilerleyebilmesi için başkalarının işleriyle veya talepleriyle ilgilenmeyi bırakıp kendinize odaklanmalısınız.

Kahve falında takımının gol attığını görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında gol attığını görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında gol kurtarmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kaleye gol atmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maç yapmak ve gol atmak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gol yemek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında golden köpek görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında futbolda gol atmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir