AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde çok yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde çok yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde çok yıldız görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde çok yıldız gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı ya da ailenizi ilgilendiren konulara odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, daima secde ve şükür edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzü ve yıldızları görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde çok yıldız görmek rakiplerine karşı fark atacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızlı gökyüzü görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir