AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü mavi görmek

Kahve falında gökyüzünü mavi görmek

Kahve falında gökyüzünü mavi görmek giden birinin geri döneceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, güzel günlerle tanışılacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, patron olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü mavi gördüyseniz:

  • Her iletiyi iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında gökyüzünde mavi göz görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzü mavisi görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünü mavi görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünün mavi olduğunu görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gökyüzü görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzü mavi görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir