AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü mavisi görmek

Kahve falında gökyüzü mavisi görmek

Kahve falında gökyüzü mavisi görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, iyi halini yitireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzü mavisi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünün mavi olduğunu görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde mavi göz görmek can sıkıntısının geçeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzü mavi görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü mavi görmek afiyette olacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzü mavisi görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında mavi gökyüzü görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünün fotoğrafını çekmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir