AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü mavi görmek

Kahve falında gökyüzü mavi görmek

Kahve falında gökyüzü mavi görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, daima önüne bakacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzü mavi gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Kahve falında gökyüzünün mavi olduğunu görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde mavi göz görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü mavi görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü mavi görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi gökyüzü görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü mavisi görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde kadın görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir