AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gökyüzü görmek

Kahve falında mavi gökyüzü görmek

Kahve falında mavi gökyüzü görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, iç açıcı sözlere, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında mavi gökyüzü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında gökyüzünde mavi göz görmek günden güne sorunlarının artacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gökyüzü görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzü mavisi görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünü mavi görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, gelirinin de artmayacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek ardından yeni bir işe gireceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünün mavi olduğunu görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzü mavi görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir