AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıda isim yazmak

Kahve falında kağıda isim yazmak

Kahve falında kağıda isim yazmak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıda isim yazmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz kağıda isim yazmak söylediklerinin çıkacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kağıda isim yazmak günlerinin güzelleşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıda isim yazmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında deftere isim yazmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaca isim yazmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında duvara isim yazmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak kazancının bereketleneceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir