AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş çıkarken görmek

Kahve falında diş çıkarken görmek

Kahve falında diş çıkarken görmek insanların alım gücünün azalacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında diş çıkarken gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında çocuğunun diş çıkardığını görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğinin diş çıkardığını görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini çıkardığını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında diş çıkaran bebek görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun diş çıkardığını görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş çıkarıp atmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yeni diş çıkardığını görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir