AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl çıkartmak

Kahve falında kıl çıkartmak

Kahve falında kıl çıkartmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında kıl çıkartmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır.

Kahve falında boğazdan kıl çıkartmak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kıl çıkardığını görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kıl çıkartmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıl çıkartmak işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında merdiven çıkarken düşmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücuttan kurt çıkartmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında lens çıkardığını görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işinden çıkarılmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir