AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hanesine güneş doğacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeryüzüne bakmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalettir.

Kahve falında yeryüzüne inmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak kendisine olan güveninin azalacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında yeryüzü görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, konforunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayın denize düştüğünü görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayın suya düştüğünü görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir