AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeryüzüne inmek

Kahve falında yeryüzüne inmek

Kahve falında yeryüzüne inmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeryüzüne inmek gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yeryüzüne inmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek büyük adımlar atılacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeryüzü görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeryüzüne bakmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında karlı dağdan inmek kişinin afiyette kalacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya inmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mermer merdivenden inmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir