AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden yere düşmek

Kahve falında gökyüzünden yere düşmek

Kahve falında gökyüzünden yere düşmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden yere düşmek gördüyseniz:

  • Enejinizi yaratıcı gücünüzü kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünden yere düşmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden aşağı düşmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden denize düşmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden düşmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden suya düşmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yere inmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüstü yere düşmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir