AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden suya düşmek

Kahve falında gökyüzünden suya düşmek

Kahve falında gökyüzünden suya düşmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ortaklıkların bozulacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden suya düşmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Kahve falında gökyüzünden suya düşmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, huzurlu günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden düşmek büyük bir projeye girileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden denize düşmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yere düşmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı düşmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde su görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulur.

Kahve falında köprüden suya düşmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan suya düşmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, gereken sabrı göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir