AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden para yağdığını görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, canını ve malını garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden toprak yağdığını görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir