AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden toprak yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden toprak yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden toprak yağdığını görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çirkin sözler işitileceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden toprak yağdığını gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Kahve falında gökyüzünden toprak yağdığını görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, büyük başarıla kazanacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden para yağdığını görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir