AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hırsızlık yapacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, tatsızlıklar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek evlatlarının hayırlı olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden toprak yağdığını görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden para yağdığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kısmetli kapıların açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir