AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, umutların yıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden toprak yağdığını görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden para yağdığını görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, saygınlığa işarettir.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir