AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan suya düşmek

Kahve falında uçurumdan suya düşmek

Kahve falında uçurumdan suya düşmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, çok büyük zararlar edileceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan suya düşmek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan suya düşmek hayal kırıklığı yaşayacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan düşmek üzere olmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kişinin fena halde yanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir uçurumdan düşmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin uçurumdan düşmek faydalı şeyler yapacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsle uçuruma düşmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumda düşmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, işlerinin kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan arabayla düşmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir