AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde su görmek

Kahve falında gökyüzünde su görmek

Kahve falında gökyüzünde su görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, beklenen mirasın alınacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde su gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Kahve falında gökyüzünden suya düşmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde su görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden atlamak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde dünyayı görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, düşmanından kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında birini gökyüzünde görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulur.

Kahve falında balonla gökyüzüne uçmak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde dolaşmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde ışıklar görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir