AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden atlamak

Kahve falında gökyüzünden atlamak

Kahve falında gökyüzünden atlamak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden atlamak gördüyseniz:

  • Bazı jestleriniz veya sürprizleriniz sevdiğiniz kişileri mutlu edebilir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden atlamak eline çok büyük kazanç geçeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne yaklaştığını görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde kalmak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde yazı görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dolaşmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzüne baktığını görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir