AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne yaklaştığını görmek

Kahve falında gökyüzüne yaklaştığını görmek

Kahve falında gökyüzüne yaklaştığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzüne yaklaştığını gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Kahve falında gece gökyüzünde ışık görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde balonlar görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde türkiye haritası görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzüne zıplamak üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne çıkmak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, batıl amele işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yüzen balık görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla gökyüzüne uçmak büyük borçların altında ezileceğine, kişinin esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne bakarak dua etmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir