AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kalmak

Kahve falında gökyüzünde kalmak

Kahve falında gökyüzünde kalmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde kalmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde kalmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde asılı kalmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde alev görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne çıkmak geçim derdine düşmeyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında siyah gökyüzü görmek kem gözlere geleceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden yere düşmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde mevlana görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde minare görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir