AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla aşağı inmek

Kahve falında arabayla aşağı inmek

Kahve falında arabayla aşağı inmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla aşağı inmek gördüyseniz:

  • Size yol göstermek istedikleri konularda aslında fazla fikir sahibi olmayabilirler.

Kahve falında arabayla aşağı inmek kafa dinleyeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla bayır aşağı inmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuş aşağı arabayla inmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek arzularına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iple aşağı inmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir