AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü şemsiye görmek

Kahve falında bir sürü şemsiye görmek

Kahve falında bir sürü şemsiye görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü şemsiye gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında bir sürü şemsiye görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı şemsiye görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye kaybetmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına işarettir.

Kahve falında mor şemsiye görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiye satın aldığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeler görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Kahve falında şemsiye istemek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kazancının iki kat artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir