AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde ışıklar görmek

Kahve falında gökyüzünde ışıklar görmek

Kahve falında gökyüzünde ışıklar görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yanlış bir karar verileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ışıklar gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde sarı ışık görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde kırmızı ışık görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir