AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde duman görmek

Kahve falında gökyüzünde duman görmek

Kahve falında gökyüzünde duman görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde duman gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında gökyüzünde siyah duman görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde duman görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında duman isi görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan duman çıktığını görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evde duman görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, başarı ve zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında dumandan zehirlenmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında duman görmek kendini bunu başaracağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında toz duman görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir