AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde şehir görmek

Kahve falında gökyüzünde şehir görmek

Kahve falında gökyüzünde şehir görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde şehir gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız olaylar sözünüzü tutamamanıza sebep olabilirler.

Kahve falında gökyüzünde şehir görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işarettir.

Kahve falında şehir ışıkları görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı şehir görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehir dışında olduğunu görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok güzel şehir görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farklı bir şehirde olmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehir ismi görmek vaaz ve nasihate, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir şehirde olmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir