AnaSayfa / Genel / Kahve falında farklı bir şehirde olmak

Kahve falında farklı bir şehirde olmak

Kahve falında farklı bir şehirde olmak hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında farklı bir şehirde olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi hoş tutabileceğiniz şeylerle ilgilenmenizde fayda var.

Kahve falında farklı bir şehirde olmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farklı şehire girmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini olduğundan farklı görmek kendi bildiğini okuyacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında cinsiyetini farklı görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına yorulur.

Kahve falında farklı bir ülkeye gitmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında farklı dil konuşmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini farklı görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir