AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehir ışıkları görmek

Kahve falında şehir ışıkları görmek

Kahve falında şehir ışıkları görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehir ışıkları gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Kahve falında şehir ışıkları görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı şehir görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında başka bir şehirden ev almak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehirden şehre taşınmak yeni bir eve taşınacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehir dışında olduğunu görmek hedeflerine ulaşacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir şehirde olmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir şehirde olduğunu görmek hayallerine kavuşacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir