AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı şehir görmek

Kahve falında yabancı şehir görmek

Kahve falında yabancı şehir görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı şehir gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Kahve falında yabancı şehir görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir şehirde olmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir şehirde olduğunu görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı bir şehir görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışıklı şehir görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka şehirde bulunmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde şehir görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir şehirde olmak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir