AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehir ismi görmek

Kahve falında şehir ismi görmek

Kahve falında şehir ismi görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, gönül kapılarını açacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında şehir ismi gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında şehir ismi söylemek rızkın genişlemesine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şehir ismi görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehir ismi duymak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şehir ismi görmek geçim derdi yaşayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında bir şehir ismi duymak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir şehire gitmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık şehir görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında başka şehir görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir