AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehir dışında olduğunu görmek

Kahve falında şehir dışında olduğunu görmek

Kahve falında şehir dışında olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şehir dışında olduğunu gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz.

Kahve falında şehir dışına çıkmak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında şehir dışına gitmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Kahve falında şehir dışına taşınmak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehir dışında olduğunu görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilmediğin bir şehir görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir şehire girmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalettir.

Kahve falında bilmediğin bir şehirde olmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek esenleyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir