AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde pencere görmek

Kahve falında gökyüzünde pencere görmek

Kahve falında gökyüzünde pencere görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde pencere gördüyseniz:

  • Ruhsal durumunuzu, iş hayatınızı ya da ortak kaynak kullanımını gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında gökyüzünde pencere görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak kendisine şifa olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere kenarında oturmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pencereyi açık görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında küçük pencereden geçmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir pencere görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu pencere görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir