AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu pencere görmek

Kahve falında tozlu pencere görmek

Kahve falında tozlu pencere görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, işlerinin aksayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tozlu pencere gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tozlu pencere görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında tozlu ev süpürmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi tozu görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahveyi toz halinde görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu elbise görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, rahat geçinerek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tozlu kilim görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında toz bulutu görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında toz pembe gelinlik görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir