AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak beyaz ışık görmek

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında parlak beyaz ışık gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında parlak ışık görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında çok parlak ışık görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret eder.

Kahve falında çok parlak bir ışık görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında parlak ışıklar görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz parlak diş görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir