AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz parlak ışık görmek

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, düşmanından uzak olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz parlak ışık gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak ışık görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok parlak ışık görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok parlak bir ışık görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında parlak ışıklar görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak beyaz görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir