AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kara delik görmek

Kahve falında denizde kara delik görmek

Kahve falında denizde kara delik görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kara delik gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında denizde kara delik görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde kara delik görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, hakkıyla kazanca işaret etmektedir.

Kahve falında kara delik görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlikta denize girmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında denizi kara görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kara denizde yüzmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında karanlikta denizde yüzmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ticaret hayatına atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara bir deniz görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir