AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara delik görmek

Kahve falında kara delik görmek

Kahve falında kara delik görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kendisini çok yıpratacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, yürek yakan biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kara delik gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Kahve falında kara delik görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kara delik görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kara delik görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, adeta sinirden küplere bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazında delik görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında delikten geçmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, maddi varlığının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında delikli peynir görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, kötü günlerin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir