AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde kara bulutlar görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulutlu gökyüzü görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulut görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzü ve bulut görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulutlar görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutsuz gökyüzü görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde bulut görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir