AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet deliğine görmek

Kahve falında tuvalet deliğine görmek

Kahve falında tuvalet deliğine görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet deliğine gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaletin deliğini görmek çok rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yeni iş kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde insan görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet deliğinde fare görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğini görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir