AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde mevlana görmek

Kahve falında gökyüzünde mevlana görmek

Kahve falında gökyüzünde mevlana görmek düşmanlarına da dost olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, çok güzel işlere gireceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, düzenin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde mevlana gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimse uzak bir yere gitmek zorunda kalabilir.

Kahve falında gökyüzünde mevlana görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mevlana hazretleri görmek sevdiği insanların olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işarettir.

Kahve falında konya mevlanaya gitmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında mevlana olmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına yorulur.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevlana kıyafeti görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında mevlana resmi görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana şekeri yemek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir